Uforsvarlig bruk av penger i Østre Toten Kommune

Østre Toten skal legge ned 16 årsverk på Fjellvoll bo og omsorgssenter, men ansetter likevel 2 nye stillinger til administrasjonen innen helse og omsorg og bruker til og med konsulenter til ansettelsen.

Kommunen må legge ned disse stillingene pga av pengemangel men likevel har dem funnet penger til å ansette nye ansatte. Hvordan kan dette henge sammen?

 

Følgende stillinger man vil ansatte er: Spesialrådgiver/spesialkonsulent analyse, forvaltning og lederstøtte og Rådgiver kompetanse, kvalitet og opplæring helse, omsorg, velferd.

 

Spørsmålet alle stille seg, hvor har Østre Toten Kommunen fått pengene fra til å ansette nye ansatte når kommunen er så fattig at de må spare penger med å legge ned 16 årsverk ved Fjellvoll bo og omsorgssenter.

 

Dette er Uforsvarlig bruk av penger i Østre Toten Kommune på bekostning av de ansatte som mister jobben sin på Fjellvoll bo og omsorgssenter

 

Når de 16 årsverkene blir fjernet ved Fjellvoll bo og omsorgssenter skal disse overtas av hjemmetjenesten. Kommunen har ingen planer om å øke antall ansatte i hjemmetjenesten så da må det bety at ansatte i hjemmetjenesten skal løpe beina av seg for å få tid til å hjelpe flest mulig bruker på sine vakter

Dette problemet må politikere i Østre Toten rydde opp i.Klikk på bilde for å komme til finn.no

Uforsvarlig bruk av penger i Østre Toten Kommune