Utestengt fra facebook

Forfatter og journalist Maria Amelie ble stengt ute en uke fra facebook for de mener hun ikke fins og at dette var en falsk profil fb hadde mottatt henvendelser på. Jeg kan bekrefte ovenfor facebook og alle andre at Maria fins i levende live.


Men det fins dessverre enkelte der ute som av en eller annen grunn er sjalu på hva andre kan få til og da er det veldig lett å legge inn klage på at en profil på fb er falsk og fb biter på hver gang for de tror så godt om alle som driver med slik rapportering.


Det fins også grupper på fb som hetser og driver med ren sjikane mot Maria uten at Admins i gruppene går noe med det men bare lar det fortsette. Man skulle tro at voksne folk tok avstand fra slik oppførsel men de er antageligvis for feige til å gjøre det. Ansatte i Nett-Magasinet har i ettermiddag vært inne på noen av disse gruppene og tatt skjermdump som bevis på hva som foregår i disse gruppene.


Maria har også vært utsatt for trusler på sin egen profil og trusler som hun har mottatt på sin epost. En av truslene ble anmeldt til Politiet og saken løste seg der.

Men ettersom hennes profil ble rapportert som falsk kan man lure på om det fins andre som er ute etter henne og hva denne grunnen er vet man ikke pr i dag.


Maria har brukt navnet Maria Amelie i 16 år og 9 år på sin profil hun har på facebook. Plutselig var hun utestengt på grunn av sitt navn. Skal facebook nå begynne å bestemme hva folk skal hete på sin egen profil på facebook? Hva med alle papirløse, de som har rømt fra voldelig ektemann eller rømt fra bl a Jehovas Vitner? Skal disse også presses til å oppgi sitt egentlige navn så fienden kan finne dem på en enkel måte?


Maria Amelie er den unge kvinnen som ga de papirløse i Norge et ansikt.Skrevet av:

Svein Olav Skaug Aarum

Ansvarlig eier av Nett-Magasinet.No


Eventuelle klager på artikkelen kan rettes til:

redaksjonen@aarum.priv.no