Norge i dag

Norge i dag

Det er ingen nyhet at den blåblå regjeringen er med å ødelegge vårt gode land med sin politikk. Bare å se på innvandringsministeren holder på med. Blir kvalm og syk hver gang jeg leser som hun holder på med personer som rømmer fra krig og elendighet. Her sitter man med mistanke at hun liker seg best selv og bryr seg ikke noe om hvordan livet til disse personene skal være.

Kan lure på hva hun som er kristen tror hva egentlig nestekjærlighet egentlig er for noe?


I disse dagene fryser personer i hjel i Europa men vår innvandringsminister skryter av at Norge har svært strenge regler for asylsøkere og at det nå ikke kommer så mange som i fjor. For en stolthet hun måtte ha.


Asylsøkere får kr 2400 pr måned for å leve av og det er en latterlig lav sum når at du må ha eller trenger skal betales av disse pengene.


Asylbarna slipper heller ikke unna selv om de er født i Norge og bodd her veldig lenge blir dem sendt tilbake til landet der foreldrene hører til. Det er noe av det mest jævlige jeg noen gang leser om. Det neste blir vel at barn som er adoptert til Norge skal utvises når de fyller 18 år hvis denne regjeringen får holde på lenge nok.


Under hver borgelig regjering så øker arbeidsledigheten mens under Arbeiderpartiet så synker den og flere kommer i arbeid og det er ikke vanskelig å forstå at de borgelige bruker pengene på helt feil måte når de heller gir store skattelettelser til dem som ikke trenger å få mer enn de alt har fra før.


11. september er det stortingsvalg og da må alle krefter settes inn for å få fjernet denne regjeringen til fordel for helst ren Arbeiderpartiregjering eller flertallsregjering med Arbeiderpartiet slik at vi kan få mer rettferdig politikk i Norge.


Skogsheksene

Arbeiderpartiet medlem


Innsender ønsket å være anonym og det har redaksjonen innvilget.


Redaktør Kristine


Ønsker du å kommentere kan det gjøres på denne LINKEN HER